Cazon designhuonekalut – tyylillä puhutteleva, arkeen sopiva

Cazon designhuonekalut sopivat monen tyylin kotiin. Eleettömän kaunis muotoilu pukee modernin skandinaavista asuntoa tai tukee hienosti vanhemman talon ominaista aikakautta. Cazon kalusteissa on poimintoja menneiden aikakauden muotokielestä, joten ne sopivat kauniisti yhteen jo olemassa olevien huonekalujen kanssa. Cazon designhuonekalut ovat tulevien sukupolvien klassikoita – saat nauttia niiden vaalimista arvoista nyt ja aina. 

Cazon tuotteet ovat valppaina trendeille nojaten voimakkaasti perinteiseen käsityökulttuuriin. Ideamme on luoda kaunista ja säilyvää, vuosikymmenien käyttöä ja katseita kestäviä, aidosti pohjoismaisia tuotteita. Esineitä, joita voimme hyvällä omallatunnolla jättää myös jälkipolviemme käytettäviksi.

Designhuonekalu joka kumartaa perinteiselle käsityöperinteelle

Cazon design on paluu vanhaan, hyvään käsityöperinteeseen samalla kun tuoteperhe on tiukasti kiinni nykypäivässä vastaten modernien kotien tarpeisiin. ”Suunnittelun taustalla on halu edistää massiivipuisten, kevyiden ja sulavalinjaisten kodin huonekalujen näkyvyyttä. Esineitä, joita aikoinaan on ollut joka kodissa kylän seppien tai talonväen itsensä veistäminä. Orgaaniset muodot ja elävä pinta ovat tänä päivänä CNC-teknologialla helposti toteutettavia, ja niissä yhdistyvät käsityöperinne ja moderni tuotantotapa,” kertoo kalusteperheen suunnittelija Thommy Öhman. 

Monien yksityiskohtien oivallukset tekevät Cazon tuotteista esteettisiä arjen pelastajia. Eteisen ei enää tarvitse olla arkisen kaaoksen keskusnäyttämö, jonka ohi vieraat johdatetaan mahdollisimman nopeasti. Cazon huonekalujen muunneltavuus, silmiltä kätketyt säilytysratkaisut yhdistettynä puun upeaan ulkonäköön ja kestävyyteen, liittävät eteisen harmonisesti kotisi muuhun harkittuun sisutukseen. Elämänjälkiä ei tietenkään tarvitse kokonaisuudessaan piilottaa, mutta rauhoittava järjestys ja kaunis asuinympäristö tyynnyttävät myös mieltämme hektisen elämänrytmin keskellä.

Kestävät huonekaluhankinnat – ekologinen vaihtoehto

Cazon huonekalut on suunniteltu sopimaan niukkaankin tilaan vailla ahtauden vaikutelmaa. Kauniin ulkonäkönsä ansiosta ne toimivat upeana katseenvangitsijoina myös avarassa eteisaulassa. Massiivipuumateriaalista huolimatta Cazon sivupöytä sekä penkki ovat erittäin kevyesti siirrettävät ja niiden nostaminen pois tieltä esimerkiksi siivouksen ajaksi käy käden käänteessä. Cazon eteispeili säilytysratkaisuineen on kokonaan seinään kiinnitettävä, vieden näin ollen mahdollisimman vähän tilaa myös kompakteissa kohteissa. Cazon sirot linjat sekä tarkoituksenmukainen muotoilu ovat riisuneet tuotteet kaikesta ylimääräisestä. Jäljelle on jäänyt kaikkein ydin: älykäs suunnittelu kauniina toteutuksena.

Huonekaluhankintoja ei tulisi tehdä hetken mielijohteesta tai pelkästään pinnalla olevien ilmiöiden vuoksi. Tärkeää on tarkastella, kuinka tuote tulisi palvelemaan sinua paitsi juuri nyt, myös tulevina vuosikymmeninä elämäntilanteen ja asumisympäristön muuttuessa. Olemme viimeinkin liukumassa kauemmas halvasta kertakäyttökulttuurista kohti pysyviä, elämää kestäviä ja kunnioittavia ratkaisuja. Cazo haluaa olla osa tätä kauaskantoista tulevaisuuden visiota luomalla huonekaluja, joita ei tarvitse päivittää uuteen kiristyvällä tahdilla. Aidot materiaalit näyttävät ajattoman tyylikkäältä ja ne kestävät erinomaisesti arjen käyttöä vuodesta toiseen. Käyttövuosien lisääntyessä aitoja puuhuonekaluja pystyy myös huoltamaan ja pintakäsittelemään useampaan kertaan. Tuotteiden pitkä elinkaari tekee Cazon designhuonekalusta ekologisen sekä taloudellisesti järkevän hankinnan!