Cazon kauniit eteiskalusteet ja kekseliäät säilytysratkaisut

Arkiset aamut jolloin sännätään kiireessä töihin ja kouluun. Iltapäivän saapumiset kauppakassien ja harrastusvälineiden kanssa. Vieraiden täyttämät juhlat ja tapaamiset – eteisen tulee taipua moneen rooliin. Siksi Cazo haluaa tarjota eteiskalusteet, jotka tekevät arjesta sujuvaa, hivellen samalla kaikkia aistejamme. Puun lämmin kosketus ja aidon materiaalin tuntu on luksusta, joka kestää mainiosti arjen koviakin kolhuja vuodesta toiseen. 

Cazon eteiskalusteet tekevät sisääntulosta kutsuvan ja toimivan. Ne toivottavat vieraat tervetulleiksi ja palvelevat jouhevasti hektisinä arkiaamuina. 

Eteiskalusteet joita et halua pois silmistäsi

Panostamme kodeissamme oleskeluhuoneiden näyttävyyteen sekä keittiön toimintojen sijoitteluun, mutta eteinen saa valitettavasti vain pienen osan muiden tilojen huomiosta. Toivomme eteiseltä ennen kaikkea käytännöllisyyttä, sillä tiedostamme, kuinka suurta osaa toimiva eteinen esittää sujuvassa arjessa. Käytännöllisen ei silti tarvitse tinkiä kauneudesta. Cazon eteiskalusteet jatkavat kotisi esteettistä linjaa läpi koko asunnon. Erinomaisilla oivalluksilla varustetut Cazon huonekalut nostavat eteiskalusteiden funktion täysin uudelle tasolle. Kokovartalopeili, pöytä, eteisen penkki sekä jakkara tarjoavat monta mahdollisuutta sisääntulon yhteyteen. Juuri sinne, jonne kaivataan niin tilaa säästäviä, tyylikkäitä kuin konkreettisiakin ratkaisuja. 

Cazon peili kerää katseet

Cazon kokovartalopeilin pehmeät muodot kätkevät katseilta paljon säilytystilaa. Avaimet, aurinkolasit, päivän posti, koiran talutushihna – kaikki tiellä pyörivät, tärkeät pikkuesineet löytyvät siististi omilta paikoiltaan. Peilin tunnelmavalo tuo eteistilaan lämmintä valaistusta ilman kovaa yleisvaloa. Lisäksi kaluste tarjoaa latausmahdollisuuden kahdella integroidulla usb-portilla ja pistorasialla varustettuna. Peili on seinäkiinnitteinen, joten se ei vie lainkaan lattiapinta-alaa. Uudiskohteissa sähköistys on mahdollista kuljettaa huomaamattomasti seinän sisällä.

Pienten tilojen apupöytä

Cazon eteispöydän muotokieli jatkaa peilin pehmeitä linjoja. Se on suunniteltu eteistilan sivupöydäksi, mutta mitoituksensa ansiosta pöytä toimii näppärästi myös työpöytänä tai irrotettavilla laatikoilla varustettuna esimerkiksi kahden lapsen etäkoulupöytänä. Upean puupinnan pintakäsittely on valittavissa useista eri vaihtoehdoista. Massiivipuu kestää erinomaisesti elämää ja käyttöä – vuosien saatossa sitä voidaan ehostaa ja pintakäsitellä yhä uudelleen. 

Jakkara ja penkki moniin kohteisiin

Kokonaisuuden viimeistelevät kutsuvat penkki ja jakkara, joiden siro olemus ja elegantti ilme tekevät niistä erinomaisia arjen apulaisia. Ne voidaan sijoittaa eteisen lisäksi tarvittaessa eri tiloihin: lastenhuoneeseen kaverituoliksi tai juhliin varaistuimeksi. Kahden istuttava penkki palvelee esimerkiksi synttärikutsujen vieraita ruokapöydän ääressä! Jakkara ja penkki ovat vankkarakenteisia mutta samalla tarpeeksi keveitä helposti siirreltäviksi.

Cazon eteiskalusteet on suunniteltu vastaamaan myös tulevaisuuden asumisen tarpeita: moniin toimintoihin muuntautuen, pieniin tiloihin kätevästi sopien ja kestävää kauneutta ympärilleen luoden Cazo on jo valmiiksi klassikko!
Vankan rakenteensa ansiosta ne toimivat askelmana yläkomeroihin kurkottaessa, mutta istuimet ovat samalla tarpeeksi keveitä helposti siirreltäviksi.